یک سال درس بخوانید، بدون جمعبندی به هیچجایی نخواهید رسید!! جمله قبل یک ترس فراوان با خود به همراه دارد و متاسفانه میتواند حتی برای شما که در حال خواندن این مقاله هستید دردسر ساز شود. مطالعه کردن آسان است اما ساختار ذهن جوری است که مطالب را به سادگی فراموش میکند، به عنوان مثال خود شما مطالبی که ماه قبل خواندهاید آیا هنوز هم روی آن تسلط کامل دارید؟ برای جلوگیری از این مشکل نیاز به یادگیری روش جمعبندی برای کنکور دارید.
نحوه جمعبندی برای کنکور خود دارای اصول مهمی است و صرفا با نگاه کردن به دستنوشتههای خود نمیتوانید جمعبندی مناسبی داشته باشید. اجازه دهید با یک خبر خوب شما را خوشحال کنم! من شایان مامندی هستم مشاور تحصیلی و در این مقاله از ب بسمالله تا تای تمت روش جمعبندی رتبههای برتر را قرار است به شما یاد دهم.
مطمئن باشید در صورت اجرای صحیح نکات، یکذره نگرانی از بابت نحوه جمعبندی دروس خود نخواهید داشت. با من همراه باشید و در هر قسمت سوالی برایتان پیش آمد، سریعا از طریق نظرات مطرح کنید.
جمعبندی کنکور چیست؟
جمعبندی کنکور یعنی چه؟ جمعبندی کنکور به یک بازه زمانی خاص نسبت داده میشود که در آن بازه، داوطلب برای افزایش تسلط روی مطالبی که مطالعه کرده است و همچنین جلوگیری از فراموشی، یکسری اقدامات انجام خواهد داد که به آن بازه زمانی، دوران جمعبندی کنکور و به مجموعه اقداماتی که باید انجام شود، روش جمعبندی کنکور گفته میشود.
اهمیت جمعبندی کنکور بیشتر در بازیابی مطالبی است که قبلا مطالعه کردهاید. تقریبا هر مطلبی که به یادگیری آن میپردازید، از حدود چند دقیقه تا چند ساعت بعد رفته رفته از ذهن شما کمرنگ میشود و این موضوع آنقدر ادامه خواهد داشت تا تمام مطالب را فراموش کنید، اما جمعبندی مانند یک شوک به ذهن وارد میشود و مانع فراموشی خواهد شد.
توجه کنید: حافظه انسان اَشکال زیادی دارد و معمولیترین دستهبندی آن، دو نوع حافظه کوتاهمدت و بلند مدت است. در واقع شما زمانی که جمعبندی دروس کنکور را انجام میدهد، علاوه بر بازیابی مطالب، آنها را در حافظه بلند مدت خود تثبیت میکنید و مدت زمان ماندگاری اطلاعات را افزایش خواهید داد.
دوران جمعبندی کنکور چه زمانی است؟
اما یکی از دغدغههای اصلی داوطلبان این است که از چه زمانی جمعبندی برای کنکور را شروع کنیم؟ قبل از پاسخ دادن باید یک نکته مهم را بدانید؛ مرور کردن دروس کنکور با جمعبندی متفاوت است و مرور از همان زمان شروع مطالعه باید در برنامه مطالعاتی قرار داشته باشد، اما جمعبندی کردن بیشتر مربوط به دوران پایانی و نزدیک به کنکور است. درباره این موضوع دیدگاه اشتباهی نیز وجود دارد که با دلیل آن را رد خواهیم کرد:
نکته مهم: عده زیادی اعتقاد دارند که از فروردین نباید مطالب جدید مطالعه شوند و جمعبندی باید آغاز شود؛ اما این دیدگاه اشتباه است و بسته به نوع داوطلب میتواند متفاوت باشد. بهعنوان مثال داوطلبی که تا عید تمام دروس خود را مطالعه کرده است میتواند جمعبندی را آغاز کند، اما داوطلبی که شاید دو ماه است مطالعه مباحث را شروع کرده و هدف آن مطالعه 100 درصد مباحث نیست یا فرد دیگری که شاید تا آخر فروردین بتواند کل مطالب را تمام کند، این بازه زمانی برای او تغییر خواهد کرد. حتی اینکه پایه دوازدهم باشید و امتحان نهایی پیش روی شما باشد یا فارغالتحصیل باشید نیز در شروع دوران جمعبندی موثر خواهد بود.
باتوجه به نکته فوق قرار است که یک قانون برای زمان شروع جمعبندی کنکور وضع کنیم؛ برای اجرای تمامی تکنیکهای جمعبندی تقریبا 2 ماه زمان نیاز دارید. برهمین اساس و باتوجه به نکات فوق، میتوانید خودتان زمان شروع را تعیین کنید، مثلا اگر قصد شرکت در امتحانات نهایی را دارید باتوجه به اینکه دوران امتحانات یک ماه است، حدودا باید از اواسط فروردین جمعبندی را شروع کنید و در غیر اینصورت میتوانید این کار را از اردیبهشت آغاز کنید.
دقت کنید حجم مطالب مطالعه شده نیز دارای اهمیت است. بهعنوان مثال اگر فقط 50 درصد مطالب را مطالعه کردهاید میتوانید تکنیک جمعبندی کنکور در یک ماه را انجام دهید. در این بخش از شما عزیزان دعوت میکنم برای دسترسی به تعداد سوالات هر درس در کنکور از لینکهای زیر استفاده کنید:
- بودجهبندی ریاضی کنکور
- بودجهبندی فیزیک کنکور
- بودجهبندی زیست کنکور
- بودجهبندی شیمی کنکور
- بودجهبندی زمینشناسی در کنکور
- دروس کنکور انسانی
چند روز برای جمعبندی کنکور لازم است؟
در بخش قبلی مشخص کردیم که برای اجرای تمام تکنیکهای جمعبندی توسط یک داوطلب با پایه تحصیلی خوب و همچنین ساعت مطالعه بالا، حدود 2 ماه زمان نیاز است. در این قسمت اگر بخواهیم یک قانون درباره زمان لازم برای جمعبندی کنکور مشخص کنیم، آنرا به زمان مطالعه اولیه باید نسبت بدهیم. درنظر داشته داشته باشید که زمان لازم برای جمعبندی دروس حدودا باید نصف زمان مطالعه هر مبحث باشد. یعنی اگر یک مبحث را در 1 ساعت مطالعه کردهاید، مرور آن باید بین 30 الی 40 دقیقه طول بکشد.
انواع روشهای جمعبندی کنکور
شاید نامهای عجیب و غریبی برای انواع روش جمعبندی شنیده باشید، بهعنوان مثال روش جمعبندی “کاندورا آپارتا بلاندو”! اسمش هم سخت است و اگر مشغول تلفظ آن هستید متاسفانه فریب خوردهاید. باتوجه به گسترش فضای مجازی هر فردی که بخواهد میتواند یک روش طراحی کند و روی آن یک نام عجیب بگذارد و ادعا کند این روش، روش صحیح جمعبندی کنکور است و شما را به موفقیت میرساند.
اما ما اصلا اعتقادی به این موارد نداریم و هدف ما آموزش اصولیترین قواعد به سادهترین زبان است، بدون آنکه شما را از مسیر اصلی دور کنیم. امروز به شما سه روش کاربردی جمعبندی را آموزش خواهم داد که در صورت اجرای صحیح در زمان کم میتوانند معجزه کنند.
ابتدا دو روش اصولی مرور یعنی استفاده از درسنامه و حل تست را بررسی میکنیم و در انتها، به بررسی آخرین مرحله جمعبندی اصولی کنکور یعنی روش سه روز یکبار خواهیم پرداخت. با دقت هرچه تمام با من همراه باشید و سوالاتی که ذهنتان را درگیر میکند سریعا از بخش نظرات مطرح کنید.
جمعبندی با استفاده از درسنامه
مطالعه برای کنکور در حالت کلی از دو بخش مطالعه درسنامهها و حل تست تشکیل شده است. دقیقا از همین دو عنصر در جمعبندی صحیح دروس کنکور قرار است استفاده کنیم. در زمان جمعبندی اولین مرحله بازیابی اطلاعات است، یعنی شما درسنامههای قبلی را باید مجددا برای خود یادآوری کنید. بهترین منبع برای جمعبندی در قالب درسنامه، استفاده از خلاصهنویسیهایی است که قبلا نوشتهاید.
اما در این بین یک مشکل جدی وجود دارد، عده زیادی اصلا خلاصهنویسی ندارند. برای این دسته از داوطلبان توصیه میشود اگر منابعی که استفاده میکنند، در پایان هر فصل کادرهای جمعبندی دارد مثلا کتاب ریاضی جامع مهروماه، از همان جمعبندی خود کتاب استفاده کنند. شاید باور نکنید ولی این مرحله بسیار آسان است. فقط کافیست خلاصههای خود را روخوانی و مطالعه کنید تا مطالب یادآوری شود. چون قبلا این مطالب را مطالعه کردهاید، یادآوری آنها برایتان بسیار ساده خواهد بود. در این بخش از شما عزیزان دعوت میکنم تا برای آشنایی با بهترین روشهای مطالعاتی هر درس از لینکهای زیر استفاده کنید:
- روش مطالعه دروس کنکور
- نحوه خواندن ریاضی برای کنکور
- روش مطالعه فیزیک
- روش مطالعه شیمی کنکور
- روش خواندن زیست
جمعبندی با استفاده از حل تست
درسنامه فقط به شما کمک میکند روی مطالب مسلط باشید ولی مهمتر از خود درسنامه، کاربرد آن در حل مسائل و تستها است. بههمین دلیل، برای تسلط کامل باید حتما جمعبندی در قالب حل تست را انجام دهید. برای این روش کافیست از تستهای مارکدار استفاده کنید.
نکته مهم: تست مارکدار به تستهایی گفته میشود که در زمان مطالعه اولیه، نتوانستید آنها را حل کنید یا اشتباه حل کردهاید یا نکات خوبی در پاسخنامه آنها وجود داشته است. در صورتی که تست مارکدار ندارید میتوانید یا فقط تستهای کنکور را برای هر مبحث حل کنید (عدم حل تست تالیفی) یا اگر تعداد تستهای کنکور منبع شما کم است، میتوانید تستها را بهصورت زوج یا فرد و یا مضربی مثلا مضرب 3 حل کنید.
تا اینجا جمعبندی کنکور به روش رتبههای برتر را با دو تکنیک درسنامه و حل تست یاد گرفتیم، اکثر داوطلبان فقط جمعبندی در قالب درسنامه را اجرا میکنند اما بهترین روش جمعبندی کنکور، استفاده از تلفیق درسنامه و حل تست است. ابتدا باید برای هر بخش درسنامه را مرور کنید، سپس تستهای مارکدار را حل کنید. سومین روش که تیر خلاص تسلط روی مطالب است، جمعبندی 3 روز یکبار نام دارد که در ادامه بررسی میکنیم. اما در این قسمت توصیه میکنم اگر قصد مطالعه مهمترین مباحث هر درس را دارید حتما از مقالات زیر استفاده کنید که بهصورت رایگان مباحث قابل حذف هر درس بررسی شده است:
- مهمترین مباحث ریاضی کنکور تجربی
- مهمترین مباحث فیزیک کنکور
- مهمترین مباحث شیمی کنکور
- مهمترین مباحث زیست کنکور
مراحل جمع بندی دروس کنکور
طریقه جمعبندی کنکور سراسری چگونه است؟ رسیدیم به مهمترین بخش مقاله و قرار است تمامی مفاهیم قبلی را استفاده کنیم. تا این قسمت متوجه شدیم که جمعبندی کنکور باید چگونه باشد و انواع روشهای کاربردی را نیز بررسی کردیم، در این بخش قرار است جمعبندی سریع کنکور را در 5 مرحله یاد بگیرید. در تصویر بالا هر کدام از مراحل را میتوانید مشاهده کنید و در ادامه به بررسی کامل هر مرجله میپردازیم.
مطالعه کتاب درسی
کتاب درسی از بیتوجهی بسیار زیادی برخوردار است. اکثرا احساس میکنید منابع کمک درسی برای یادگیری کفایت میکنند، اما واقعا در منابع، خط به خط کتاب درسی بررسی نشده و این میتواند شما را از پاسخ به سوالات متنی و ساده کنکور محروم کند. علاوه بر این موضوع برای داشتن پیشنیاز از مطالب یک فصل، مطالعه کتاب درسی اهمیت دارد. برای انجام این کار هم زمان زیادی نیاز ندارید، بهعنوان مثال یک فصل از زیست را در نیم ساعت میتوانید از روی کتاب مطالعه کنید.
مرور درسنامه و حل تستهای مارکدار
دو مرحله بعدی که کامل بررسی شدهاند، مرور درسنامهها و حل تستهای مارکدار هستند. دقت کنید که برای جمعبندی قرار است بهصورت فصل به فصل پیش برویم. هر فصل دارای یکسری مباحث است، بهعنوان مثال هر فصل از درس زیست بهصورت میانگین از 3 گفتار تشکیل شده است.
برای جمعبندی فصل اول، ابتدا گفتار 1 را از روی کتاب درسی مطالعه میکنیم، سپس درسنامههای خلاصه را برای همان گفتار مرور میکنیم و بعد از اتمام دو مرحله قبلی، تستهای مارکدار همان گفتار را حل خواهیم کرد. در درس تاریخ و جغرافیا و اکثر دروس رشته انسانی، بهصورت درس به درس اینکار را انجام خواهیم داد.
حل آزمون جامع فصل
3 مرحله قبلی را برای مطالعه هر فصل با موفقیت پشت سر گذاشتید، مرحله چهارم حل آزمون جامع برای هر فصل است. در این مرحله یک مرور سریع روی مطالب فصل خواهید داشت و یک الی پنج آزمون برای همان فصل حل خواهید کرد. شاید با خود بگویید از کجا آزمون فصل به فصل پیدا کنید؟
اگر قصد هزینه کردن دارید میتوانید از کتابهای فصل آزمون انتشارات خیلی سبز استفاده کنید. اگر قصد هزینه کردن ندارید بهسادگی میتوانید از اینترنت برای هر فصل از هر کتاب انواع آزمون را دانلود کنید و فقط کافیست در اینترنت کمی جستوجو کنید. میتوانید از آزمونهای تالیفی معلمها استفاده کنید و یا آزمونهای آزمایشی که همه آنها در اینترنت و سایتهای مختلف وجود دارند.
برای حل آزمون اگر قصد ندارید زمان زیادی صرف کنید، میتوانید در قالب آیتم یا روتین شبانه آزمونها را حل کنید. یعنی زمانی که برنامه روزانه خود را کامل اجرا کردید، هر شب 30 دقیقه را به حل آزمون برای دو یا سه درس اختصاص دهید.
نقطهضعف یابی و رفع اشکال
در 4 مرحله قبل، مطمئنا با بعضی از مباحث هر فصل چه در زمان مرور درسنامه و چه در زمان حل تست و آزمون به مشکل خواهید خورد. مهمترین وظیفه شما رفع این اشکالات است؛ توصیه میکنم یک دفتر مجزا داشته باشید و هر مبحثی از هر فصل که در آن مشکل دارید را در دفتر خود یادداشت کنید.
برای اینکه زمان زیادی جهت رفع اشکال از دست ندهید میتوانید مانند بخش قبلی از روتین شبانه استفاده کنید و هر شب بعد از اجرای برنامه، مدت زمانی را به رفع اشکالات و مرور مجدد مباحثی که در آنها ضعف داشتید اختصاص دهید. این مرحله تسلط شما را در هر فصل به شدت بالا خواهد برد.
برای جمعبندی کنکور از چه منبعی استفاده کنیم؟
همانطور که از اول تاکید داشتهام، بهترین منبع برای جمعبندی کنکور همان خلاصهنویسیهای خودتان است. اما در این بین افرادی هستند که از منابعی مانند شیمی مبتکران استفاده کردهاند، خلاصهنویسی ندارند و منبع آنها آخر فصل خلاصه را مشخص نکرده است.
در این حالت تنها راه استفاده از منابع با حجم کم است. این بخش مربوط به بهترین منابع جمعبندی کنکور است. البته چون استفاده از این منابع ممکن است شما را با درسنامههای جدید مواجه کند، حدالامکان از تهیه منبع جدید خودداری کنید مگر در حالتی که واقعا راهحلی نداشته باشید.
برای انتخاب بهترین کتاب جمعبندی کنکور باید به دو عنصر اساسی دقت کنید؛ عنصر اول حجم کم و کامل بودن است و عنصر دوم داشتن تستهای استاندارد با تعداد مناسب است. اولین منبعی که چنین ویژگی دارد کتابهای خط ویژه انتشارات گاج هستند که تقریبا برای اکثر دروس میتوانید تهیه کنید.
دومین منبع پیشنهادی هم کتابهای جمعبندی خیلیسبز هستند. انتخاب سوم هم میتواند کتابهای جمعبندی از انتشارات مهروماه باشد. قبل از تهیه هر کدام حتما نمونههایی را از آن مشاهده کنید و سپس اقدام به تهیه کنید.
روش جمعبندی سه روز یکبار چیست؟
تمام مراحل جمعبندی کنکور که در بخشهای قبلی بررسی کردیم را به پایان رساندید، همه فصلها برای تمامی کتابها تمام شده و الان باید دقیقا عین کنکور کار کنید تا آمادگی لازم برای روز و جلسه کنکور را داشته باشید. از طرف دیگر، تا الان تک فصل و تک درس مطالعه کردهاید و تجربه یادآوری کل مباحث برای تمام دروس را ندارید.
اینجاست که روش جمعبندی سه روز یکبار به کمک شما میآید. با این روش مطالب را یکبار دیگر مرور میکنید، مجددا نقاط ضعف را پیدا میکنید، سرعت و قدرت تستزنی خود را افزایش میدهید و برای شرکت در جلسه کنکور آماده خواهید شد.
در این روش فقط به آزمون جامع نیاز دارید و آنها را در دو دسته بهصورت زیر طبقهبندی میکنیم:
- آزمونهای جامع آزمایشی
- آزمونهای کنکور سالهای گذشته
البته میتوانید از منابع انتشارات مختلف مانند کنکوریوم مهروماه، دور دنیا در 24 ساعت گاج و … استفاده کنید که معروفترین آنها را در تصویر زیر میتوانید مشاهده کنید.
روش جمعبندی 3 روز یکبار چگونه است؟
برای اجرای روش جمعبندی سه روز یکبار، باید ابتدا آزمونهای مورد نیاز را جمعآوری کنید، حتما تمام آزمونهای کنکور سالهای قبل داخل و خارج را تهیه کنید و درباره آزمونهای جامع آزمایشی، آزمونهای سال قبل را تهیه کنید. اولویت با آزمونهای سراسری است. فرض میکنیم 15 آزمون در اختیار دارید.
برای 7 آزمون اول سعی کنید 3 روز کامل زمان اختصاص دهید و برای آزمونهای بعدی 2 روز. در آزمونهای سه روز و دو روز یکبار، در نصف روز حل آزمون را انجام خواهید داد و در زمان باقی مانده به تحلیل آزمون و رفع اشکال خواهید پرداخت. بهعنوان مثال فرض میکنیم آزمون اول را قرار است حل کنید؛ دقیقا مانند زمان کنکور برای هر درس زمان درنظر میگیرید و بعد از اتمام آن زمان به دفترچه دست نخواهید زد.
بعد از پایان آزمون یک استراحت خواهید کرد و به سراغ تحلیل آزمون خواهید آمد. ابتدا سوالاتی که نتوانستید درست پاسخ دهید را علامت میزنید، در مرحله بعد باید به سراغ پاسخنامه بروید و دلیل اینکه نتوانستید سوالات را پاسخ دهید را پیدا کنید.
سپس برای سوالاتی که در آنها مشکل داشتید مجددا درسنامه را مطالعه کنید. توجه کنید که اگر در چند آزمون نتوانستید تستهای یک مبحث را پاسخ دهید حتما یکبار درسنامه آن مبحث را کامل مطالعه کنید. درواقع با انجام اینکار شما نقاط ضعف خود را پیدا کرده و پوشش میدهید.
در این قسمت از شما عزیزان دعوت میکنم از طریق لینکهای زیر سایر مقالات مشاورهای کنکور را مطالعه کنید:
- قرص پروپرانول برای کاهش استرس کنکور
- کارنامه پزشکی
- کارنامه فرهنگیان ابتدایی
- تاثیر معدل در کنکور
- ضرایب دروس کنکور تجربی
- ضرایب دروس کنکور ریاضی
- ضرایب دروس کنکور انسانی
- تحلیل آزمون چگونه است
روش جمعبندی کنکور رتبههای برتر
در این قسمت به سراغ نقل قول خواهیم رفت و روش جمعبندی رتبههای برتر کنکور که در سایت کانون با آنها مصاحبه شده است را بررسی میکنیم.
ملیکا کلانتری رتبه 444 تجربی: ابتدا تورق میکردم و قسمتهای مهم و فرمولهای مهم را دوره میکردم سپس تست میزدم (تستهایی که قبلا علامت زده بودم و تستهای کنکور). بعد دوباره برمیگشتم و این دفعه با یک دید دقیقتر و تستیتر متن کتاب را خیلی دقیق میخواندم؛ حتی متن فعالیتها، صورت سوالها، تمرینهای آخر فصل، شکلها و جداول و نمودارها را خیلی دقیق میخواندم.
امیرحسین اقبال رتبه 23 تجربی: در دوران جمعبندی از روش سه روز یکبار استفاده میکردم. صبح از ساعت 8 تا ساعت 12:10 کنکور را در آموزشگاه کانون آزمون میدادم سپس به خانه برمیگشتم و طبق کلید، آزمون را تصحیح میکردم؛ سپس در دو روز و نیم دیگر، ابتدا به نکاتی که بلد نبودم توجه میکردم و معمولا درسهایی که بیشترین غلط داشتم را با درسهایی که کمترین غلط داشتم با هم در نظر میگرفتم و جفت میکردم تا برای درسهایی که مشکل داشتم بتوانم بیشتر زمان را صرف کنم و بیشتر تمرین کنم.
ریحانه یحیی رتبه 245 تجربی: روش من به این شکل بود برای مرور هر فصل از کتاب درسی ابتدا یک مجموعه سوال از آن درس را از خودم امتحان میگرفتم که منبع سوالات، بیشتر، سوالات غلط در آزمونهای پیشین و کتابهای جمعبندی و سوالات نشاندار خودم بود. پس از آزمون دادن به تصحیح سوالات میپرداختم و جوابهای درست را در کتاب درسی پیدا میکردم و این روش باعث میشد قسمت هایی از کتاب درسی را که بیشتر فراموش کردم و یا سوالات را در آن موضوع اشتباه پاسخ دادم شناسایی کنم و آن مبحث را در دفترچه ای مینوشتم و زمان مطالعهای که برای آن فصل داشتم را بیشتر روی مبحث مورد اشکالم کار میکردم. همچنین با شناسایی نقاط قوتم میتوانستم زمان کمتری روی آنها بگذارم و به مرور سریع اکتفا کنم.
بایدها و نبایدهای دوران جمعبندی کنکور
بایدها و نبایدهای دوران جمعبندی را میتوانید در تصویر بالا مشاهده کنید. اولین مورد داشتن برنامهریزی دوران جمعبندی است؛ در این دوران نیز مانند زمان مطالعه باید از برنامه مخصوص استفاده کنید که هرچند اگر توضیحات قبلی را خوب یاد گرفته باشید، نوشتن برنامه برایتان مانند آب خوردن خواهد شد.
یادتان باشد یکی از مهمترین مواردی که باید در دوران جمعبندی رعایت کنید، یافتن نقاط ضعفی است که دارید و تلاش برای برطرف کردن آنها. شاید سختترین مرحله همین نقاط ضعف باشد ولی با اجرای صحیح آن میتوانید تسلط خود بر موضوعات را زمین تا آسمان تغییر دهید.
مهمترین قسمت در نبایدهای جمعبندی کنکور سراسری، استفاده از منبع جدید است؛ حتیالامکان از منبع جدید استفاده نکنید و فقط درصورتی که خلاصهنویسی ندارید و منبع آموزشی مورد استفاده نیز خلاصه مطالب را ندارد باید به سراغ منبع جدید بروید. قسمت بعدی از نبایدها مربوط به زمان لازم برای جمعبندی دروس است که اگر طولانی شود دیگر ارزشی ندارد و حتما طبق قواعدی که در بالا مشخص کردیم زمان جمعبندی هر درس را تعیین کنید.
دوستان عزیزم به پایان مقاله روش جمعبندی دروس کنکور رسیدیم و طبق قولی که داده بودم کاملترین تکنیکهای جمعبندی کنکور سراسری را به سادهترین زبان ممکن در اختیارتان قرار دادم. تک تک نکاتی که خواندید حاصل ارتباط با هزاران دانشآموز و داوطلب کنکور بوده و مطمئن باشید در صورت اجرای صحیح میتوانید بهترین روش جمعبندی کنکور را تجربه کنید. برای دسترسی به سایر محتواهای سایت توصیه میکنم از لینکهای زیر استفاده کنید:
- آموزش جمعبندی کنکور
- نحوه برگزاری کنکور 1403
- بودجهبندی کنکور
- مباحث مهم کنکور
- روانشناسی کنکور
- کنکور
- مشاوره کنکور